Vraag en antwoord

Hieronder vindt u een overzicht met antwoorden op veel gestelde vragen:

Hoe gaat het plaatsen van de as in zijn werk?

Wij kunnen het plaatsen van de as voor u verzorgen wanneer u de urn of het knuffelkeitje komt ophalen. Voor het plaatsen van de as brengen wij geen kosten in rekening. Ook niet wanneer de as moet worden overgezet vanuit de asbus in een aszak om in de door u gekozen urn te kunnen passen.

Als alternatief kunt u de as bij het crematorium of uitvaartcentrum laten plaatsen. Hieraan kunnen eventueel kosten verbonden zijn.

U kunt de as ook zelf in de urn of het knuffelkeitje plaatsen. Let u er daarbij op dat u het deksel van de urn stevig bevestigt met siliconenkit / het vulgaatje van de knuffelkei goed afdicht met siliconenkit, op een dusdanige wijze dat er geen water in de urn of knuffelkei kan komen. Wanneer het deksel niet goed gesloten wordt / het vulgaatje niet goed afgedicht wordt en er water in de urn of knuffelkei komt, vervalt namelijk de garantie.

Kan de urn of het knuffelkeitje ook opgestuurd worden?

Ja, dit is standaard wanneer u direct bestelt vanuit de webshop. Als bijdrage in de verzendkosten berekenen wij 7 euro voor bezorging binnen Nederland. Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om uw bestelling (op afspraak) op te komen halen. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.

Hoe lang is de levertijd van een urn of knuffelkei?

De in de webshop afgebeelde producten zijn leverbaar binnen 7 dagen.

Geeft u garantie op de geleverde urn of knuffelkei?

De door ons geleverde urnen en knuffelkeitjes zijn geschikt om zowel binnen als ook buiten te plaatsen.

Mits de urn of knuffelkei op correcte wijze is gesloten geven wij een garantie van 3 jaar tegen productiefouten. De urn of knuffelkei wordt in het geval van een productiefout kosteloos vervangen door een nieuw exemplaar. Onder op correcte wijze sluiten verstaan wij het op een dusdanige wijze met siliconenkit bevestigen van het deksel of het afsluitplaatje van de urn / het op een dusdanige wijze met siliconenkit afdichten van het vulgaatje van de knuffelkei, zodat er geen water in de urn of knuffelkei kan komen.

Waar kan ik terecht met vragen?

Voor al uw vragen over Urnenatelier Schoonhoven of over onze producten kunt u terecht op onze contactpagina. U kunt uw vraag naar ons sturen via het contactformulier, of per mail sturen naar info@urnenatelierschoonhoven.nl. Het is ons streven om uw vraag nog dezelfde dag te beantwoorden. Uiteraard kunt u per telefoon contact met ons opnemen om uw vraag te stellen. Ons telefoonnummer is: 06 - 229 31 789. Op dit nummer kunt u ons ook 's avonds of in het weekend bellen. Indien u ons niet telefonisch kunt bereiken, spreek dan de voicemail in en vermeld uw telefoonnummer en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.